Lancering wegsite - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van John Olsthoorn - WaarBenJij.nu Lancering wegsite - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van John Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Lancering wegsite

Door: John Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg John

14 Februari 2007 | Nederland, Nuenen

Hallo iedereen,

Hierbij mijn eerste bericht voor mijn sabatical voor de komende 5 maanden.

Alvorens ik mijn reis door Zuid-America ga beginnen zal ik eerst afscheid nemen van bekenden en familie op een weekje wintersport in Oostenrijk. Vrijdag 16 februari vertrekken we en komen zondag 25 februari terug.

Ik zal dan woensdag 28 februari ECHT vertrekken vanaf Brussel via Newark, USA, Houston, USA naar Buenos Aires, Argentinië om vervolgens door te vliegen naar Ushuaia, de meest zuidelijke stad op het zuidelijk halfrond. HIer ga ik dan 2 maart een 12 dagen cruise maken naar Antarctica.

Ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden van mijn vorderingen en plannen om elke 1-2 weken een bericht te plaatsen.

NB. Ik weet niet of ik hiermee iedereen bereik die ik zou moeten en willen bereiken. Ik zou willen vragen of jullie alle belangstellenden zouden willen informeren over het bestaan van mijn site, zodat zij zich zelf kunnen opgeven via http://johnolsthoorn.waarbenjij.nu voor automatische berichtgeving bij nieuwe berichten. Bij voorbaat dank.

• 14 Februari 2007 - 15:08

Marinus:

Tja,
    wel dat afscheidsfeestje mis ik dus.
    Desalniettemin wens ik je veel plezier in de sneeuw en misschien zien we elkaar nog vor 28 febr.
    gr. marinus

• 14 Februari 2007 - 15:10

J.anus:

I will spread the word mate

• 14 Februari 2007 - 15:11

Ad De Laat:

John Olsthoorn, prettige vakantie en veel succes in Antarctica

• 14 Februari 2007 - 15:13

Cor Spuijbroek:

ik hoop je vóór vertrek aan de grote reis nog even de hand te kunnen drukken en alle goeds te wensen John

• 14 Februari 2007 - 15:15

Thea En Frans :

Hallo John en Ingrid.

Is dit altijd een droom van je geweest? Ga je alleen? Veel plezier- fijne vakantie.

• 14 Februari 2007 - 16:27

Lydia:

Het is wel een bijzondere dag om dit vertrek aan te kondigen, juist op de dag om je dierbaren te laten weten wat ze voor je betekenen!!!Maar John ik wens je een hele fijne tijd toe met veel leuke contacten en ervaringen en weinig tegenslag.
    Het allerbelangrijkste is natuurlijk een goede gezondheid.
    Als alles goed gaat tot eind juni!!!!!!
    Geniet ervan!!!!

• 14 Februari 2007 - 16:40

Sylvia:

Yes John,het gaat echt beginnen.Alles geregeld?
    De komende week geen benen breken dus.Ik zie nog wel of je tijd hebt om bij ons langs te komen voor je gaat.Lukt dit niet, dan wens ik je een goede reis. Hopelijk ontdek je wat je altijd wilde weten over jezelf en over de wereld en mis je de mensen die om je geven. We volgen je de komende 5 maanden.
    TIP!Vergeet niet om genoeg geld achter te laten in Nuenen zodat wij met regelmaat een biertje kunnen drinken daar.

• 14 Februari 2007 - 16:51

Wilma Eding:

Een spannende tijd,voor jullie.Leuk om eerst nog een weekje te skiën en we hopen op net zo'n leuke verslagen als die van Rik!!!!Tot vrijdag.Jan en Wilma

• 14 Februari 2007 - 17:53

Arnold En On:

Nou John, daar gaat ie dan, nummer drie in de Familie die naar Ushuaia gaat en daar wat voetstappen achterlaat.
    Ik hoop dat je gaat doen wat je altijd al heb willen doen, en dat je droom uitkomt, het zal niet makkelijk worden om ook zulke leuke en lange reisverhalen op deze site te zetten...... maar ik weet zeker dat je je best zult doen om hem te verslaan hahaha. ;-)

Verder veel succes en hoop dat alles op rolletjes verloopt met weinig tegenslagen daar in zuid-Amerika

Maak er een mooie foto reportage van, tot ziens broertje.

• 14 Februari 2007 - 18:03

Ad En Esther:

Hoi john,

leuk dat je ons bericht van de geplande 5 mnd reis. Heel veel plezier op deze niet gewone aktiviteit.

groeten van ons en tot horens.

• 14 Februari 2007 - 18:47

Gerard De Laat:

Natuurlijk wens ik je een hele fijne reis met een behouden thuiskomst. Vooral wens ik je welbevindingsrijkdom! Op je reis en voor daarna.

• 14 Februari 2007 - 18:55

De Loopvogels:

Hi John,

Super dat je even een "break" inlast en natuurlijk ook helemaal top dat je een persoonlijk afscheid hebt in de ski-week. Wij kijken uit naar jouw reisverhalen en vinden het leuk om op de hoogte te blijven.
    Vele groeten, en misschien "vliegen" wijzelf ook nog eens (in de toekomst) uit naar Antarctica.
    Groeten en tot mails,
    de loopvogels.

• 14 Februari 2007 - 20:24

Jasper Van De Ven:

Beste John veel plezier alvast op de wintersport, en zorg er voor dat je niets breekt!!

Spreek je nog op de laatste tennis training groetjes jasper

• 14 Februari 2007 - 20:30

Jasper Van Der Toorn:

John
    Een sabatical wordt meestal gebruikt om te ontdekken wat er achter de horizon leeft maar tevens om jezelf te ontdekken. Ik wens je een fantastische ontdekkingsreis.
    Jasper

• 14 Februari 2007 - 20:50

Wouter Delen:

Hoi John,
    da's wel lef hebben. Even er tussenuit. Even een andere PR scoren. Geniet ervan. Wouter-Christa-Maud-Brit

• 14 Februari 2007 - 21:18

Broeder Egilius:

Broeder Johannes,geniet van deze lange pelgrimstocht!

• 14 Februari 2007 - 22:50

Arie:

haha mooie mens die johnny

• 15 Februari 2007 - 18:00

Ties Louwers:

Beste John,
    Veel plezier in de sneeuw en ga goed op sabatical, maar....kom beter terug.
    Ik houd je op de hoogte van onze aktiviteiten.
    Ik heb ook mijn werk mail geplaatst

• 16 Februari 2007 - 12:21

Marc Van Rijswijk:

He John,

Zo te zien gaat het je goed. Het klinkt allemaal erg vervelend wat je gaat doen! Ik wens je veel plezier en hoop snel weer iets van je te horen.

• 19 Februari 2007 - 15:29

Roel:

Hi John,

Verrassent en uitdagend initiatief ! 5 maanden de lonely boy. Wens je een behouden trip met heel veel fijne ervaringen. Een van de gevaarlijke dieren die je zult tegenkomen denk ik, ben je zelf. Zal het blijven volgen op je website. Ook veel ski-plezier!

• 26 Februari 2007 - 08:00

Yolanda Groeneveld:

Heyyyyy John,

Hopelijk wordt de reis zo, zoals je hem al regelmatig in je hoofd hebt beleefd

• 26 Februari 2007 - 08:54

Pa En Ma Olsthoorn:

Woensdag ga je reizen, waarheen is niet zo bekend. Je gaat wel heel ver weg, ik hoop dat je wel eens aan ons denkt. Gedraag je slim en wijs dan heb je zeker een goede reis. We zien je dan zeker over vijf maanden. En horen alles over het leven van een alleenstaande, groetjes.

• 26 Februari 2007 - 10:32

Edwin Kock:

Hallo John,
    Klinkt als een heel aantrekkelijk project ! Veel plezier en tot over een aantal maanden.

Mvg, Edwin

• 27 Februari 2007 - 08:21

Peter Ellen En Kevin:

Hey John,

We gaan je zeker volgen via je site...Veel plezier en tot over een paar maanden...

• 27 Februari 2007 - 12:05

Margo :

Was even verbaasd toen ik je aankondiging las. Erg leuk voor je! Het belangrijkste in het leven is om te proberen je hart te volgen. En daar ga je blijkbaar gevolg aan geven. Heel veel wijsheid, plezier en gezelligheid. Dat alles naar wens mag verlopen. Geniet,Geniet en Geniet!!!Veel sterkte en ook gezelligheid voor het thuisfront. Tot horens en ziens.
    De contacten die we samen hebben zijn niet intens, hopelijk verschaffen de inzichten die je tijdens het reizen opdoet hier verandering in. Pas goed op jezelf.
    Je zus uit Ermelo.

• 27 Februari 2007 - 22:58

George En Annelies:

John wij hopen dat je een hele mooie en fijne reis zult beleven.Natuurlijk zullen we je volgen op de site.

• 28 Februari 2007 - 14:41

Frans En Jacqueline:

Hoi John.
    Een goeie reis wensen we jou, en hopelijk kom je gezond en vol fantastische reiservaringen weer terug naar Nuenen.