Arrive en Champagne - Reisverslag uit Épernay, Frankrijk van John Olsthoorn - WaarBenJij.nu Arrive en Champagne - Reisverslag uit Épernay, Frankrijk van John Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Arrive en Champagne

Door: John & Ingrid

Blijf op de hoogte en volg John

30 September 2013 | Frankrijk, Épernay

Vandaag zijn we naar Epernay gereisd. Vanavond lekker gegeten in La cave a Champagne waar we onze eerste fles hebben genuttigd. Het was weer een tijd geleden dat we echt Frans gegeten hadden! Morgen gaan we beginnen om de champagne-huizen en -streek te verkennen.

• 30 September 2013 - 22:48

Marie Goude:

Un petit bonjour à La France de ma part ....(een ogenblijk aan Frankrijk van mij)
    Geniet van Champagne en goede wijn in dit gebied, maar let op alcoohol (limit op weg is het meer of minder 2 glasjes wijn!!! met eten..=
    Tot zo en goede reis
    Marie

• 01 Oktober 2013 - 21:03

Wil Van De Ven:

Proost op jullie vakantie!!!!!Geniet ze.. veel groeten wil

John

- In mei 2011 nar India vertrokken om te gaan werken bij Sterlite in Aurangabad, Maharashtra. - In voorjaar 2011 zal John 7 landen van Midden-amerika bezoeken.( Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica en Panama) - In september 2009 hebben John en Ingrid de eilanden Java, Bali, Lombok (incl gedeelte Sumbawa) en Flores van Indonesie verkend. - In najaar 2008 een rondreis van Ingrid en John door Thailand, Laos en Cambodja. - Rondreis door Zuid-America van John in voorjaar 2007. Te beginnen in Antarctica en vervolgens Chili/Argentinië, Bolivia, Peru en Ecuador.